Profil af GreenTools

GreenTools® Denmark blev grundlagt i 2003 af biolog Anders Aasberg Pedersen. Det hele startede med fremstilling af fuglekasser i fritiden, men udviklede sig hurtigt til fuldtidsbeskæftigelse med nethandel og produktion af kvalitetsprodukter til haven.

“Jeg har altid været meget interesseret i naturen. Specielt fuglene i haven fascinerede mig meget som barn, og fuglekasseproduktion var en fast vinterbeskæftigelse derhjemme. Efter at have arbejdet professionelt som biolog i et par år, besluttede jeg mig for at starte som selvstændig og kombinere mit kendskab til fugle og natur med min store passion for træ og træbearbejdning. Træ er et fantastisk materiale, hvor kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne, og så er det et 100% naturligt og bæredygtigt materiale”.

Essensen i GreenTools

For mig er funktionalitet, enkelthed og holdbarhed det vigtigste. Både fugle og mennesker skal kunne have glæde og gavn af en fuglekasse, og helst i mange år. Jeg anvender kun dansk lærketræ og douglasgran i produktionen, da disse to træsorter fra naturens side indeholder en lang række konserverende kernestoffer, der forlænger træets levetid. Alt er samlet med skruer af rustfri stål, der kan tåle det fugtige danske klima.

Det skal være enkelt og sikkert at handle på nettet, og jeg forsøger hele tiden at gøre webshoppen GreenTools.dk så overskuelig og funktionel som mulig. Samtidig er den personlige kontakt vigtig, både for dig som kunde og mig som forhandler.

Der er altid noget, der kan gøres bedre, og du må endelig kontakte mig på anders@greentools.dk eller ringe til mig på +45 26489949, hvis du har spørgsmål eller forslag til forbedringer.