GreenTools® Denmark
er FSC® certificeret

Dansk produktion med fokus på bæredygtighed og global ansvarlighed

Vi har i GreenTools® Denmark valgt at lade vores danske produktion af trævarer FSC® certificerer, da bæredygtighed og global ansvarlighed er kerneværdier for os. De FSC® certificerede produkter finder du her:

Hvad er FSC®?

FSC® er en international mærkningsordning, der sikre at skovdrift verden rundt foregår på en miljømæssig forsvarlig og bæredygtig måde. Det tages således både hensyn til at der ikke fældes mere træ en skoven selv kan nå at reproducerer, samt at de socioøkomoniske forhold, for de mennesker der arbejder med skovdriften opretholdes og forbedres.

Hvad betyder FSC® certificering for dig som kunde?

Når du vælge FSC® ceertificerede produkter er du med til at støtte bæredygtig skovdrift både lokalt og globalt. På lokalt plan hjælper dit valg den natur, og de mennesker der leverer det FSC certificerede træ. På globalt plan er du med til at støtte den internationale non-profit organisation FSC (Forest Stewardship Council) der arbejder for beskyttelse af dyr og planter i skovene, samt hensyntagen til oprindelige folkeslag og skovens arbejdere.

FSC® certificering sikre sporbarhed

Alle FSC® certificerede virksomheder tildeles deres egen unikke certifikatkode. På FSC Danmarks hjemmeside kan du altid søge på virksomhedens navn, eller certifikatkode. GreenTools® Denmark har certifikatkode: SCS-COC-005763-AC

Siger du også ja til bæredygtige produkter og global ansvarlighed?

Siger du også ja til bæredygtige produkter og global ansvarlighed? Det gør GreenTools® Denmark.

Alle vores trævarer der i produktteksten er beskrevet som FSC® certificerede, lever op til certificeringskravene om blandt andet bæredygtighed og global ansvarlighed.
Så du kan med god samvittighed investere i GreenTools® Denmarks fuglekasser, foderhuse, andehuse, redekasser – og vores havebroer og havebænke.

Har du brug for mere information?

Så er du altid velkommen til at kontakte os

Alle produkter der på GreenTools® Denmark i produktteksten er beskrevet som FSC® certificerede, lever op til certificeringskravene. Produkter hvor FSC® ikke indgår i produktteksten er ikke certificerede.