Persondatapolitik

Generelt

Persondatapolitiken beskriver, hvorledes GreenTools.dk indsamler og behandler de oplysninger, du giver til os, når du afgiver en ordre på vores hjemmeside www.greentools.dk, eller aktivt tilmelder dig vores nyhedsbrev. Link til tilmelding af nyhedsbrev: https://greentools.dk/tilmeld-nyhedsbrev/.

GreenTools.dk indsamler følgende oplysninger på følgende retsgrundlag

Når du besøger GreenTools.dk, indsamler vi oplysninger om din brug af hjemmesiden, hvilke søgeord du anvender på siden, samt din IP-adresse og netværkslokation.

  • Formålet med at indsamle disse oplysninger er, at vi kan forbedre brugeroplevelsen på GreenTools.dk, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Google, hvilket sætter os istand til at vise dig relevante tilbud.

  • Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Når du afgiver en ordre i vores webshop eller sender os en mail med en forespørgsel, indsamler vi de oplysninger, du selv angiver. Dette kan være:

Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, EAN-nummer (gælder for offentlige institutioner), betalingsmåde, leveringsadresse, art og antal produkter, samt IP-adresse hvorfra bestillingen foretages.

  • Formålet med at indsamle disse oplysninger, er at vi kan ekspedere din ordre på tilfredsstillende vis, samt varetage eventuelle reklamationer eller returforsendelser. Oplysningerne opbevares også for at kunne overholde lovgivning om regnskab og bogførring. IP- adresse insdamles for at kunne imødegå eventuelt svindel.

  • Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Når du aktivt tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi din e-mailadresse.

  • Formålet er at kunne sende dig nyhedsmail.

  • Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Videregivelse af Personoplysninger

  • Oplysninger om dit navn, adresse, leveringsadresse, telefonnummer, e-mailadresse, videregives til transportøren af dine bestilte varer. Det kan være PostNord, GLS, eller FREJA

  • Oplysningerne kan overlades til eksterne samarbejdspartnere der står for teknisk vedligeholdelse og drift af hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve, samt remarketing. Disse virksomheder er databehandlere, der behandler dine data fortroligt, og de anvender ikke dine oplysninger til andet, end hvad der er aftalt med os. Google Analytics v/Google LLC. er registreret i USA. Garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45. Link til aftalen: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Dine Rettigheder

Som dataansvarlig er vi forpligtet til at oplyse dig om dine rettingerer

  • Indsigelsesretten

    • Du har altid ret til at anmode om, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvad formål registreringen tjener, samt få udleveret en kopi af det registrerede. Ligeledes har du ret til at få oplyst, hvilke eksterne modtagere af persondata der måtte være, og hvad formål videregivelsen tjener. Du kan anmode skriftligt om dine oplysninger på info@greentools.dk. Oplysningerne vil blive udleveret i et almindeligt anvendt computerlæsbart format.

  • Rettelse af urigtige oplysninger

    • Er der fejl i de oplysninger, du har videregivet til os ved ordreafgivelse på hjemmesiden, eller via e-mail, er vi forpligtet til at rette disse på din anmodning.

  • Retten til sletning af oplysninger

    • Du har ret til at få os til, at slette alle data vi opbevarer om dig, hvis ikke disse er nødvendige for at vi kan overholde vores retslige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.

  • Retten til indsigelse

    • Du har altid ret til at gøre indsigelse mod vores brug af dine data.
  • Retten til dataportabilitet
    • Du har ret til at modtage egne oplysninger i et struktureret, almindelig anvendt og maskinlæsbart format, og ret til at få overført disse oplysninger fra én dataansvarlig til en anden.
  • Retten til klage

    • Er du utilfreds med vores behandling af dine persondata, kan du til enhver tid indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. 1300 København K. http://www.datatilsynet.dk/kontakt/

Sletning af persondata

  • Indsamlede oplysninger om din brug af hjemmesiden slettes senest, når du ikke har anvendt hjemmesiden i et år.

  • Insamlede oplysninger i forbindelse med tilmeldelse af nyhedsbrev slettes, når du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet. Du kan afmelde dig nyhedsbrevet ved skriftligt at tilkendegive dette på info@greentools.dk
  • Oplysninger indsamlet i forbindelse med ordreafgivelse på hjemmesiden, slettes efter 5 år til udgangen af et regnskabsår. Dette er for at kunne opfylde bogføringslovens krav, der påbyder at regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regsnkabsår.

Sikkerhed

  • Der er kun adgang til dine personoplysninger for de medarbejdere, der besvarer dine forespørgsler eller håndterer og ekspederer dine ordre afgivet på hjemmesiden.

  • Der foretages løbende opdateringer og sikkerhedsovervågning på hjemmesiden for at sikre, at dine persondata ikke fejlagtigt ændres, fortabes eller kommer til uvedkommendes kendskab.

Dataansvarlig

GreenTools.dk v/Anders Pedersen er dataansvarlig for de persondata der indsamles via hjemmesiden.

Kontaktoplysninger

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller ønsker at gøre brug af dine ovenstående rettigheder.

GreenTools.dk

Them Skovvej 5

8653 Them

Tlf: +45 26489949

E-mail: info@greentools.dk

Denne persondatapolitik er dateret d. 21-5-2018

På GreenTools.dk anvendes der cookies til at lagre, hvilke varer der handles. Der lagres ikke personlige oplysninger i cookies. Du kan slette cookies fra din PC igen. Dette gøres i din PC’s browserindstillinger.